RSS

AFSTEMNING

Afstemning | Politiske meningsmålinger

Har du en mening om dansk politik? Vi vil gerne høre din mening!

I menuen afstemning samler vi forskellige afstemninger og politiske meningsmålinger omkring emner, der skaber røre i den politiske verden. Herunder er kategorier for afstemninger og derunder samtlige afstemninger. For at deltage i meningsmålinger, vil vi anbefale dig at blive medlem, da du som medlem får adgang til dem alle. Men det er ikke noget krav, da det er muligt at deltage i flere meningsmålinger uden at der er et krav om medlemskab.
Synes du Danmark burde boykotte EM i Ukraine grundet den uacceptable behandling af deres tidligere præsident Julia Timosjenko?
Mette Frederiksen (S) har med et nyt forslag lagt op til af landets ledige lærere skal kunne komme i job med dagpenge
Henrik Sass er tilbage i dansk politik som gruppeformand for Socialdemokraterne, men har du tiltro til ham efter sagen med rockeren Suzuki-Torben?
Der har i et stykke tid været tale om at afskaffe helligdage, og foruden St. Bededag er Skærtorsdag også i fare. Synes du disse dage bør bibeholdes?
Ligestillingsminister Manu Sareen (R) overvejer at påtvinge danske firmaer at minimum 30 % i bestyrelserne skal være kvinder. Er det en god ide?
Danmark underskrev den 26. jan ACTA. Modstandere af denne aftalen føler den er blevet listet igennem, og kun få har hørt om den. Har du?
Den nu droppede betalingsring har fået socialdemokratiet til at rasle ned i meningsmålingerne. Tror du, at de når at få vendt skuden før næste valg?
Forstil dig at der var folketingsvalg i morgen. Hvad ville du stemme? Begrund gerne dit valg ved at lægge en kommentar forneden
Planen om betalingsringen har de sidste dage mødt bred kritik internt i den røde blok. Tror du nogensinde, at den bliver til noget?
DF er kommet med et forslag om at uddele gratis pebersprays til samtlige pensionister i Danmark for at øge deres tryghed - Synes du det er en god ide?
En medarbejder ved Skat har lækket oplysninger om en fradragssag, der vedrører Thorning-Schmidt og Kinnock. Lader du dig påvirke af sådanne sager?
Den nuværende opposition har fremsat et forslag om at sætte et max. antal elever i hver klasse, men er det fornuftigt eller helt ligegyldigt?

NYHEDSBREV

AFSLUTTEDE MENINGSMÅLINGER

SE ALLE

Bør Danmark boykotte EM i Ukraine?...
Synes du Danmark burde boykotte EM i Ukraine grundet den uacceptable behandling af deres tidl...

Bør nye lærere i job med dagpenge som løn?...
Mette Frederiksen (S) har med et nyt forslag lagt op til af landets ledige lærere skal kunne ...

Har du fornyet tiltro til Henrik Sass Lars...
Henrik Sass er tilbage i dansk politik som gruppeformand for Socialdemokraterne, men har du t...

Bør vi værne mere om vores helligdage?...
Der har i et stykke tid været tale om at afskaffe helligdage, og foruden St. Bededag er Skært...

Er kvindekvoter i bestyrelser en god ide?...
Ligestillingsminister Manu Sareen (R) overvejer at påtvinge danske firmaer at minimum 30 % i ...

Bestil meningsmåling   |   Annoncering   |   Om vælger.dk   |   Kontakt